033 Skate letterlijk in actie voor Cliniclowns!

033 Skate letterlijk in actie voor Cliniclowns!

In heel veel grote steden worden in de zomer Friday Night Skates georganiseerd. In Amersfoort was dit niet het geval en dat vonden wij een groot gemis. Veel mensen beleven hier namelijk enorm veel plezier aan en om die reden hebben wij 3 jaar geleden 033 SKATE in het leven geroepen.

033 SKATE werkt uitsluitend met vrijwilligers en deelname aan onze tochten is GRATIS. Onder het mom van Doing good, feeling good, gaan wij in de pauze wel altijd even met de ‘pet’ rond voor een goed doel. Dit jaar is dit Cliniclowns.

Wat is 033 SKATE nu eigenlijk precies? Het is een sportief event met een sterk sociaal karakter. We houden de gemiddelde snelheid bewust vrij laag, zodat iedereen vanaf 12 jaar met een beetje basisconditie mee kan doen. Na afloop doen veel deelnemers nog gezellig even een drankje op het terras, waar ook een heerlijke gesponsorde borrelhap op ons staat te wachten.

Heb jij altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten of steppen onder begeleiding van een motoragent, verkeersregelaars en niet te vergeten een vette beat van onze live DJ’s? Doe dan gezellig mee en nodig ook al je rollende vrienden uit! We rollen negen vrijdagavonden achter elkaar en steeds weer een andere route door Amersfoort en Leusden van circa 20 km. De eerste 033 SKATE is op vrijdagavond 22 mei om 20.00. Voor de mensen die willen steppen, maar zelf niet over een step beschikken, geen nood. Die kun je gewoon GRATIS een keer lenen bij Stepevents.  Uiteraard ben je dan verkocht en de volgende keer huur je hier met maar liefst 50% korting en betaal je slechts 5 Euro voor een avondje pret op de step.

Voor meer informatie, check onze website en onze Facebookpagina. Een like is nice en zo blijf je uiteraard goed op de hoogte van onze initiatieven. :-) Tot snel!!

Delen
7 mei 2015No comments

Geef een reactie