Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Aanmelden voor informatiemarkt Amersfoort Aangenaam

Aanmelden voor informatiemarkt Amersfoort Aangenaam

Drie keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners: Amersfoort Aangenaam. Dat gebeurt ook weer op zaterdag 16 februari 2019. Nieuwe inwoners maken dan kennis met de stad en het gemeentebestuur. Organisaties en initiatieven uit de stad kunnen zich presenteren tijdens een informatiemarkt.

De informatiemarkt is een vast onderdeel van Amersfoort Aangenaam. Misschien is het voor jou of je organisatie ook interessant om aan deze markt mee te doen. Je kunt dan ongeveer 250 nieuwe inwoners van Amersfoort wijzen op en informeren over jouw organisatie.

Locatie

De informatiemarkt is op 16 februari tussen 15.00 en 16.00 uur in de Sint-Joriskerk op Hof 1. De opbouw van de markt is tussen 14.00 en 14.45 uur. Voor elke deelnemer aan de markt is een tafel of een deel van een tafel beschikbaar. Voor presentatiemateriaal en andere spullen zorgen de deelnemers zelf.

Aanmelden

Wil jij ook een plek op de informatiemarkt van Amersfoort Aangenaam? Meld je dan vóór 10 februari 2019 aan door een e-mail te sturen naar aangenaam@amersfoort.nl.

Bezoekers van de informatiemarkt hoeven zich niet aan te melden.

Delen
1 februari 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties