Adverteer jouw activiteit in de Week tegen de Eenzaamheid

Adverteer jouw activiteit in de Week tegen de Eenzaamheid

Van 29 september t/m 6 oktober 2022 is de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Ook Amersfoort doet hier actief aan mee (eerder onder de noemer Week van de Ontmoeting), gesteund door Indebuurt033. Samen met bewonersinitiatieven, organisaties en andere betrokkenen komt het tot een week vól ontmoetings­activiteiten waar inwoners op een laagdrempelige manier aan mee kunnen doen. Jij kunt ook je steentje bijdragen en een leuke activiteit organiseren. Deze worden gezet op een speciale website, samenindebuurt033.nl.

Activiteiten op Samenindebuurt033

Op www.samenindebuurt033.nl zijn door organisaties en bewonersinitiatieven al meerdere ontmoetingsactiviteiten aangemaakt, speciaal voor de Week tegen Eenzaamheid. De komende weken komen hier nog meer activiteiten bij.

Op Samenindebuurt033.nl staat een button met het logo van de Week tegen Eenzaamheid. Klik je op die button, dan kom je bij het overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd. Heel handig voor inwoners die straks willen weten wat er te doen is in hun wijk. Zorg dat jouw activiteit hier ook bij staat!

Wat kun je nu al doen?

  • Heb je nog geen activiteit bedacht? Bedenk dan een leuke ontmoetingsactiviteit waar inwoners tijdens de Week tegen Eenzaamheid aan mee kunnen doen. Er is van alles mogelijk; gezelligheid staat voorop!
  • Plaats jouw activiteit op www.samenindebuurt033.nl met als kenmerk ‘Week tegen Eenzaamheid’. De activiteit moet plaatsvinden tussen 29 september en 6 oktober.
  • Heb je al een bestaande activiteit die óók plaatsvindt tijdens de Week tegen Eenzaamheid? Voeg dan het extra kenmerk ‘Week tegen Eenzaamheid’ toe aan die activiteit.
  • Neem voor meer informatie over de Week tegen Eenzaamheid een kijkje op de website van Indebuurt033. Ook kun je er zelf invulbare posters downloaden voor het bekendmaken van  jouw activiteit.

Hulp nodig?

Hier vind je een instructie met beelden. En hier vind je ook nog wat extra uitleg en tips voor het organiseren van een leuke ontmoetingsactiviteit.

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het registreren van je organisatie of het aanmaken van activiteiten in de Agenda? Stuur dan een mailtje naar samen@indebuurt033.nl.

Heb je hulp nodig bij het bedenken of organiseren van een ontmoetingsactiviteit? De Buurtnetwerkers van Indebuurt033 kunnen je hierbij ondersteunen. Op hun website, onder Gezichten in de Wijk, kun je de Buurtnetwerker in jouw wijk vinden. (Wel eerst linksboven, onder ‘Kies jouw wijk’, op jouw wijk klikken.)

Delen
30 augustus 2022No comments,
Comments

Comments are closed here.