13 maart: eerste van de ‘De dagen van de Wagenwerkplaats’

13 maart
19:30 - 21:30

Op woensdag 13 maart en donderdag 14 maart vinden ‘De dagen van de Wagenwerkplaats’ plaats. Tijdens deze dagen wil de gemeente gebruikers, omwonenden en andere belangstellenden bijpraten en met hen in gesprek gaan over de ontwikkelingen in het gebied.

Mail voor meer informatie naar projectmanager Waldo Ramsoender van de Gemeente Amersfoort. Hij is bereikbaar via wagenwerkplaats@amersfoort.nl of telefonisch via de project assistent Elize Rohof, 033 469 43 73. Hou ook de website van de gemeente in de gaten voor up-to-date nieuws.

Woensdag 13 maart: Bewonersavond Masterplan Wagenwerkplaats

Ben jij benieuwd naar het aangepaste Masterplan Wagenwerkplaats? Kom dan naar de bijeenkomst op woensdag 13 maart. Het Masterplan van de Wagenwerkplaats heeft door allerlei oorzaken een poos stilgelegen. Tijdens de bewonersavond gaan NS en de gemeente Amersfoort met bezoekers in gesprek over het aangepaste Masterplan. Met de opbrengst van deze gesprekken wordt het plan afgerond. Dit plan wordt vervolgens voor besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad. De bijeenkomst is op woensdag 13 maart aanstaande en begint om 19.30 uur in het Oude magazijn Wagenwerkplaats, Soesterweg 310, 3812 BH, Amersfoort. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

Programma:

19.30 uur: Opening.
19.35 uur: Stand van zaken projectwethouder, Astrid Janssen.
19.45 uur: Presentatie Aanpassingen Masterplan.
20.30 uur: Vervolgtraject.
20.45 uur: Thematafels: gelegenheid om specifieke vragen te stellen aan medewerkers en reactie te geven (zie hieronder)
21.30 uur: Afsluiting.

Klik op onderstaande afbeelding voor een beschrijving van de thematafels:

Locatie
Het Oude Magazijn

Categorieën

Kaart wordt geladen...
Delen