Skaten/Steppen met 033Skate

21 juni
20:00 - 22:00

Heb jij altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten of steppen onder begeleiding van verkeersregelaars en niet te vergeten een vette beat van onze live DJ’s? Doe dan gezellig mee en nodig ook al je rollende vrienden uit! We rollen zeven vrijdagavonden achter elkaar en steeds weer een andere route door Amersfoort en Leusden van circa 20 km.

De eerste 033 SKATE van dit jaar was op vrijdagavond 31 mei 2019 om 20.00. De nog komende zijn op 14, 21 en 18 juni en op 5 en 12 juli. We beginnen om 20.00 bij Café De Blauwe Engel en zijn rond 22.00 weer terug. 033 SKATE werkt uitsluitend met vrijwilligers en deelname aan onze tochten is GRATIS. Onder het mom van Doing good, feeling good, gaan wij in de pauze wel altijd even met de ‘pet’ rond voor een goed doel. In 2019 is dit het Longfonds.

Wat is 033 SKATE nu eigenlijk precies? Het is een sportief event met een sterk sociaal karakter. We houden de gemiddelde snelheid bewust vrij laag, zodat iedereen vanaf 12 jaar met een beetje basisconditie mee kan doen. Na afloop doen veel deelnemers nog gezellig even een drankje op het terras, waar ook een heerlijke gesponsorde borrelhap op ons staat te wachten.

Voor de mensen die willen steppen, maar zelf niet over een step beschikken, geen nood. Die kun je gewoon huren bij Sporttotaal. Voor meer informatie, check onze website en onze Facebookpagina. Een like is nice en zo blijf je uiteraard goed op de hoogte van onze initiatieven. Tot snel!!

Locatie
Hof

Categorieën

Kaart wordt geladen...