Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amersfoort Aangenaam op 2 november 15-16 uur

Amersfoort Aangenaam op 2 november 15-16 uur

Een bericht van het organisatieteam ‘Amersfoort Aangenaam’ van de gemeene Amersfoort:

Drie keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, ‘Amersfoort Aangenaam’.
Doel is nieuwe inwoners te laten kennismaken met de stad, de gemeente en het gemeentebestuur. De eerstvolgende keer is op zaterdag 2 november 2019.
Tijdens het informele deel van Amersfoort Aangenaam is het mogelijk voor organisaties of trekkers van initiatieven om hun organisatie of initiatief te presenteren. Misschien is het voor uw organisatie (weer) interessant om aan deze markt mee te doen. U kunt dan een groep van ongeveer 250 nieuwe inwoners van Amersfoort attenderen op en informeren over uw organisatie.

Programma
De informatiemarkt wordt gehouden van 15.00 uur tot 16.00 uur in de St. Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort. De opbouw van de markt is tussen 14.00 uur en 14.45 uur. Mevrouw Erna van den Hooff is hiervoor uw contactpersoon.
Voor elke deelnemer aan de markt is een (deel van) een tafel beschikbaar. Voor overige faciliteiten (zoals presentatiemateriaal) zorgt u als deelnemer zelf.

Aanmelden
Omdat wij graag iedereen een plekje willen geven op de markt, verzoeken wij u om zich van te voren – graag uiterlijk 27 oktober a.s. – aan te melden via aangenaam@amersfoort.nl. U ontvangt een bevestiging van uw deelname. Deze bevestiging is tevens uw deelnamebewijs. Wilt u deze meenemen? De organisatie kan hierom vragen.
Deze markt is een open podium voor u als organisatie of particulier om zich te presenteren. De groep van deelnemers is telkens wisselend van samenstelling. De markt komt met uw aanwezigheid ‘spontaan’ tot stand binnen de mogelijkheden die hiervoor ter plaatse beschikbaar zijn. Mocht u onverhoopt op het laatste moment toch niet aanwezig kunnen zijn, dan vernemen wij dat graag.

Wij wensen u een gezellige middag toe en danken u voor uw deelname aan de markt.
Hartelijke groet,
Organisatieteam Amersfoort Aangenaam

T 033 4694924 | | T: 14 033 | Bezoekadres: Stadhuisplein 1 | www.amersfoort.nl |

Op de hoogte blijven van nieuws uit Amersfoort? Meld u aan voor de AmersfoortMail of volg ons op Twitter.

Delen
30 september 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties