Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amersfoort Aangenaam komt eraan

Amersfoort Aangenaam komt eraan

Drie keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, ‘Amersfoort Aangenaam’. Doel is nieuwe inwoners te laten kennismaken met de stad, de gemeente en het gemeentebestuur. De eerstvolgende keer is op zaterdag 16 februari 2019. Tijdens het informele deel van Amersfoort Aangenaam is het mogelijk voor organisaties of trekkers van initiatieven om hun organisatie of initiatief te presenteren. Misschien is het voor jouw initiatief (weer) interessant om aan deze markt mee te doen. Je kunt dan een groep van ongeveer 250 nieuwe inwoners van Amersfoort attenderen op en informeren over jouw activiteiten.

Programma

De informatiemarkt wordt gehouden van 15.00 uur tot 16.00 uur in de St. Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort. De opbouw van de markt is tussen 14.00 uur en 14.45 uur. Mevrouw Erna van den Hooff is hiervoor de contactpersoon.

Voor elke deelnemer aan de markt is een (deel van) een tafel beschikbaar. Voor overige faciliteiten (zoals presentatiemateriaal) zorgt de deelnemer natuurlijk zelf.

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 10 februari 2019 aanmelden via aangenaam@amersfoort.nl. Je ontvangt een bevestiging van uw deelname dat tevens je deelnamebewijs is en dat je mee dient te nemen omdat de  organisatie kan hierom kan vragen. Deze markt is een open podium voor jou als organisatie of particulier om je te presenteren. De groep van deelnemers is telkens wisselend van samenstelling. Mocht je onverhoopt op het laatste moment toch niet aanwezig kunnen zijn dan stellen de organisatoren het op prijs al je dat even meldt – staat ook wel zo prettig op de markt natuurlijk, als er geen lege kramen zijn, en misschien wil een ander initiatief wel jouw plekje.

Delen
25 januari 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties