Bedank je vrijwilligers

Bedank je vrijwilligers

Uit een persbericht van de gemeente Amersfoort:

Bedank de vrijwilligers!

Welke vrijwilliger in Amersfoort maakt het verschil? Wie zorgt ervoor dat de clubkas op orde is, loopt altijd een ommetje met die oudere meneer of organiseert de leukste feesten in de buurt? Amersfoorters kunnen hun favoriete vrijwilliger deze zomer bedanken met een gratis ansichtkaart.

Gratis bedankkaarten

Iedere dag weer zetten honderden vrijwilligers zich in de gemeente in voor een ander. Door hun inzet gebeurt er veel in de stad en dat is een bedankje waard! Op verschillende plekken in de stad kun je een gratis ansichtkaart ophalen. Deze speciale kaart kun je met een mooie boodschap erop geven aan jouw favoriete vrijwilliger of bijvoorbeeld aan alle vrijwilligers die bij jouw vereniging of organisatie actief zijn. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de buurman die af en toe helpt in de tuin.

De gratis ansichtkaarten zijn ontworpen door vrijwilligers van diverse organisaties in de stad en inwoners die veel contact hebben met vrijwilligers. Waaronder cliënten van Boogh en de kinderen van de Buitenkasten. Een overzicht van de locaties waar de kaarten te krijgen zijn staat op www.amersfoort.nl/bedankt.

Vrijwilligerswerk

Dit jaar is landelijk uitgeroepen tot het jaar van de vrijwillige inzet. Op verschillende manieren brengt de gemeente in 2021 het vrijwilligerswerk onder de aandacht en zetten we vrijwilligers in het zonnetje. Dat doen wij samen met Indebuurt033 en organisaties waar vrijwilligers actief zijn.

Delen
17 augustus 2021No comments
Comments

Comments are closed here.