Bewoners033.nl is een goed bezochte website

Bewoners033.nl is een goed bezochte website

Het Platform  van en voor burgerinitiatieven in Amersfoort, Bewoners033.nl, blijkt een goed bezochte website. Gemiddeld 100 mensen per dag bezoeken de website en lezen meerdere artikelen. Het blijkt dat de website voldoet in een behoefte die al enkele jaren werd gevoeld door bewoners en burgerinitiatieven: laten zien wat er door en voor burgerinitiatieven in Amersfoort gebeurt.
Inmiddels staan bijna 80 Amersfoortse burgerinitiatieven vermeld op de website en worden er met grote regelmatig berichten en blogs geplaatst.

De Agenda is zeer divers gevuld en Nieuwsbrieven van burgerinitiatieven zijn te lezen op een aparte pagina. Met G1000 groepen wordt overleg gevoerd of en hoe een (besloten) digitale  forumdiscussie kan worden opgezet.
De site is zo ingericht dat iedereen zelf een account kan aanmaken en een burgerinitiatief kan plaatsen. Daarnaast kan ieder agendapunten toevoegen zolang deze over burgerinitiatieven gaan. Via het contactformulier kunnen berichten en nieuws worden geplaatst.

Oproep: om de burgerinitiatieven nog beter van dienst te zijn wordt door de redactie gezocht  naar versterking, met name bloggers die over een breed scala aan onderwerpen willen schrijven en correspondenten die interviews rond burgerinitiatieven een buurt en wijknieuws willen verzorgen zijn van harte welkom.

Delen
18 november 2014No comments

Geef een reactie