Bewoners033 zoekt vrijwilliger communicatie

Bewoners033 zoekt vrijwilliger communicatie
Aangeboden: meedraaien in een dynamisch, enthousiast team van Amersfoorters, om initiatieven die Amersfoort mooier en prettiger maken verder te helpen. Naast  meedoen in het team heeft elke vrijwilliger bij Bewoners033 zijn of haar eigen specialiteit. Zo zoeken we nu iemand die kan helpen bij communicatie, met name in de lokale pers. In gemiddeld 2 uur per week leg je contacten met de pers, verspreid je persberichten en zorg je voor extra publiciteit in de media. Daarbij werk je nauw samen met de redactie van de website en de vrijwilliger communicatie.

Natuurlijk is een goede beheersing van het Nederlands in zowel schrift als gesproken belangrijk. En je voelt je thuis in Amersfoort.

Bewoners033.nl is een onafhankelijke ANBI-stichting die bewonersinitiatieven in de gemeente Amersfoort inzichtelijk wil maken, onderling wil afstemmen, verbinden en versterken. De stichting heeft geen winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers.
Bewoner033.nl wil professionele en kwalitatief hoogwaardige diensten leveren, met in achtneming van wat redelijkerwijs verwacht kan worden van de inzet van vrijwilligers. Naast onze inspanningen om bewonersinitiatieven bij elkaar te brengen door middel van de Burgerborrel (drie keer per jaar) en de Broedplaats (vier keer per jaar), hebben we ook een inloopspreekuur op elke vierde maandag van de maand in de Centrale Bibliotheek aan het Eemplein en onderhouden we deze website.

Nadere informatie: Jan Kooning, 0610427924.

Delen
15 oktober 2018No comments
Comments

Comments are closed here.