Broedplaats 21 november Wijkcentrum Groene Stee

Broedplaats 21 november Wijkcentrum Groene Stee

De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort!

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen.

Vanaf 18:00 is er een gezamenlijke maaltijd voor wie daar gebruik van wil maken. Vanaf 19:00 beginnen we met de presentaties. De avond duurt tot ongeveer 21:00, soms wat langer.

De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Ook zo maken we samen Amersfoort.

Dit is de laatste broedplaats van 2019. De locatie is Wijkcentrum De Groene Stee, Wiekslag 92 (wijk: Liendert). Voor meer info en aanmelden: broedplaats@bewoners033.nl.

Delen
4 november 2019No comments
Comments

Comments are closed here.