Burgerborrel verzet naar 14 maart 2019

Burgerborrel verzet naar 14 maart 2019

De eerste burgerborrel van dit jaar, die eerst gepland was voor 14 februari, is verplaatst naar 14 maart 2019. Dit om de netwerkmogelijkheden gedurende het jaar wat beter te spreiden. Er is nog geen locatie vastgesteld: misschien bij jouw initiatief?

burgerborrelDe ‘Burgerborrel’ is er voor iedereen die zich op de een of andere manier voor de stad en dorpen in Amersfoort inzet. Bij voorbeeld bij een buurt- of wijkvereniging, een belangenorganisatie of een stadsbrede maatschappelijke activiteit. Ook gemeenteraadsleden en mensen die vanuit hun werk geïnteresseerd zijn in actieve bewoners zijn van harte welkom.

Het motto van de ‘Burgerborrel’ is kennis maken = kennis delen. Het is een netwerkbijeenkomst bedoeld om bewoners bij elkaar te brengen. Het is belangrijk dat ook de initiatieven gezamenlijk laten zien dat zij een grote rol spelen als het gaat om de leefbaarheid van Amersfoort. Het gaat erom je activiteit of initiatief te presenteren aan je mede-Amersfoorters, en te horen wat anderen te vertellen hebben. Zo inspireren en motiveren we elkaar, leren we van elkaar. Samen maken we Amersfoort!

De deuren zijn open van 19 uur en de start is om 19:30, einde rond 21:30. De zeepkist is het vaste onderdeel waar je een initiatief kunt presenteren of je vraag kunt stellen.

De toegang is gratis; koffie, thee, fris, wijn of bier zijn verkrijgbaar; een vrijwillige bijdrage voor de versnaperingen wordt op prijs gesteld!

De locatie wisselt per keer. Daarmee wil Bewoners033 extra laten zien wat er in Amersfoort gebeurt, en krijgt de organisatie de kans zichzelf te presenteren aan een diverse groep Amersfoorters.

De data van de Burgerborrels zijn als volgt; de locaties zijn nog niet vastgesteld. Misschien bij jouw initiatief op locatie? Mail naar Burgerborrel@bewoners033.nl.

Data van de Burgerborrels in 2019:

  • 14 maart
  • 17 oktober
Delen
25 januari 2019No comments
Comments

Comments are closed here.