Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Broedplaats komt er weer aan

De Broedplaats komt er weer aan

De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders en ambtenaren elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor de stad. De afgelopen twee Broedplaatsen zijn we digitaal samengekomen vanwege Corona. Dat ging goed. Voor donderdag 27 mei 2021 nodigt Bewoners033 je graag uit voor de volgende Broedplaats.

Tijdens de Broedplaats kun je een pitch doen van maximaal 3 minuten die eindigt met een vraag. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke pitcher zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen. Daarnaast kun je ook een mededeling met ons delen.

Op dit moment weten we nog niet of deze Broedplaats fysiek of online gehouden wordt. Als hij online is, dan kun je vanaf 18.45 uur inloggen; om 19.00 uur beginnen we met het inhoudelijke gedeelte van de Broedplaats. Aan het eind van de Broedplaats willen we ook graag nog ruimte bieden om na te praten en met elkaar te delen wat jullie momenteel bezighoudt. Als de Broedplaats fysiek gehouden kan worden, dan beginnen we om 18.00 uur met een maaltijd om in een ongedwongen sfeer elkaar (beter) te leren kennen, waarna om 19.00 uur de pitches beginnen.

Ambtenaren en raadsleden zijn speciaal uitgenodigd om op de Broedplaatsen mee te denken vanuit hun persoonlijke expertise en betrokkenheid.  Ook zzp’ers, (sociaal) ondernemers, adviseurs, kunstenaars en alle andere mensen die Amersfoort willen verder helpen zijn van harte welkom.

AANMELDEN
Meld je aan! Stuur een mail naar broedplaats@bewoners033. Bij de aanmelding maakt het niet uit of je wilt pitchen of dat je mee wilt denken. Als je wel een pitch of een mededeling wilt doen, wil je dat dan aangeven bij je aanmelding?

Voor aanvang van de Broedplaats krijg je een uitnodiging toegestuurd met een weblink en instructies, waarmee je kunt inloggen om aan de Broedplaats deel te nemen (online), of met informatie over de locatie. De Broedplaats en de maaltijd zijn gratis.

Delen
3 mei 2021 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties