De Broedplaats van 11 maart was weer goed bezocht

De Broedplaats van 11 maart was weer goed bezocht
Donderdagavond 11 maart 2021 werd er weer een mooie Broedplaats georganiseerd door Bewoners033. Er was ruime belangstelling vanuit de stad en het gemeentehuis met onder andere Wethouder Tigelaar.

Er waren maar liefst zes pitches over verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een pitch over een buurtapp waarbij bewoners ervaringen vertellen en je wordt rondgeleid in de wijk. Ook Peter Rook, initiatiefnemer van AmersfoortSamen, was aanwezig om te vertellen over het platform. Binnenkort zal in het verslag van Bewoners033 meer informatie volgen over de verschillende pitches.

Schrijf voor nu in ieder geval de volgende drie data alvast in je agenda.

  • 22 maart is het inloopspreekuur van Bewoners033. Je kunt dan bij de vrijwilligers van Bewoners033 terecht met je vragen over je idee of initiatief.
  • 14 april organiseren we ook weer de online Burgerborrel. De burgerborrel is bedoeld om kennis te maken, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen, te netwerken en een borrel te drinken. Mocht het zo zijn dat we in mei weer samen kunnen komen dan verplaatsen we deze bijeenkomst.
  • En 27 mei organiseren we de eerstvolgende Broedplaats. Ook hier zal de tijd uitwijzen of dit weer online of ergens in de stad zal zijn.

Maarten Rector,
namens Bewoners033

Delen
15 maart 2021No comments
Comments

Comments are closed here.