Ding mee naar de Nationale Vrijwillligersprijzen 2023

Ding mee naar de Nationale Vrijwillligersprijzen 2023

Vanaf 1 december kunnen alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. Vereniging NOV organiseert de Nationale Vrijwilligersprijzen met financiering van het ministerie van VWS en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland. Men is op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen zich tot 28 februari 2023 aanmelden.

Wat win je?

De hoofdprijs is 15.000 euro. Daarnaast wordt er met zes genomineerden een professionele reportage of videoportret opgenomen. Vrijwilligers van de organisatie nemen presentator Bas Westerweel mee op pad langs de verhalen die zo kenmerkend zijn voor hun vrijwilligerswerk. En die raken! Van de zes genomineerden krijgen er vijf naast het videoportret ook een geldbedrag van 2.000 euro en één de hoofdprijs van 15.000 euro. Maar liefst 80 inzendingen maken kans op 750 euro.

Meedoen was nog niet zo simpel

Maak een korte vlog van maximaal 1 minuut over je vrijwilligerswerk. Vertel wat jullie aangrijpt in jullie vrijwilligerswerk. Wat maakt wat jullie doen zo mooi? Waar krijg jij kippenvel van? De organisatoren hebben een format opgesteld voor een goeie vlog waarin deelnemers stap voor stap meegenomen worden. Het is te downloaden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Duurzaam waarderen

Naast dat je kans maakt op prijzen en of een mooie film, inspireer je duizenden anderen om ook vrijwilligerswerk te doen. Je vlog blijft nog jaren zichtbaar op het YouTube kanaal van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Je vlog kun je ook gebruiken op je eigen website en je social media kanalen. Het zou zomaar kunnen dat je er ook nog nieuwe vrijwilligers mee krijgt!

Meld je simpel aan

Hoe je je aanmeldt (kan ook via WhatsApp) lees je op www.vrijwilligersprijzen.nl. Vanaf 1 december 2022 staat de lijn open.

Delen
1 december 2022No comments,
Comments

Comments are closed here.