Doe mee met de Broedplaats ‘Samen maken we de Stad’ op 17 september

Doe mee met de Broedplaats ‘Samen maken we de Stad’ op 17 september

De Broedplaats is een plek om ideeën en initiatieven te delen en verder uit te werken. Ideeën over nieuwe manieren waarop bewoners, raadsleden, collegeleden en ambtenaren samen kunnen werken aan onze mooie stad. Heb je zelf (nog) geen ideeën, maar wil je tijdens de bijeenkomst wel bijdragen aan plannen van anderen, dan ben je ook van harte welkom!peer!-logo-groen
Op 17 september is er weer een Broedplaats bijeenkomst, dit keer bij Peer!.

Nieuwe ideeën of voortgang van al lopende initiatieven worden gepitcht en daarna is er tijd om een pitch naar keuze verder te helpen.

De Broedplaats is ontstaan als vervolg op het gezamenlijke bezoek aan het festival Energieke Samenleving eind vorig jaar. Bewoners, raadsleden, collegeleden en ambtenaren die daarbij waren, waren enthousiast over de gesprekken en ideeën die tijdens deze dag ontstonden en wilden meer gelegenheden creëren om elkaar te ontmoeten.

Voorbeelden van pitches tijdens de eerste bijeenkomsten zijn het initiatief gelote burgerraad, actualiseren werkwijze participatie en de oproep van de HU om groepen leerlingen die de opdracht hebben een sociale onderneming op te zetten te koppelen aan echte uitdagingen in de stad.

Doe je mee de 17e? Meld je dan aan via boekingen@peer033.nl.

Delen
10 september 2015No comments

Geef een reactie