Eerste boom werd vergezeld door vele andere

Eerste boom werd vergezeld door vele andere

In december berichtten we dat op 15 december de eerste boom zou geplant worden in Park Elisabeth Groen, op het voormalige terrein van het St.-Elisabethziekenhuis.

Maar voor het geval dat er lezers waren die dachten dat het bij die ene boom gebleven was: dat is beslist niet het geval! Alle aanwezigen konden meehelpen met het planten van nog meer bomen en struiken.

Op YouTube staat een leuk filmpje van Amersfoort Gezien en de foto’s van Indebuurt Amersfoort geven ook een mooie indruk van de boomplantdag van 15 december.

En het aanplanten van bomen en ander groen gaat nog wel een poosje door. Er zijn elke tweede zaterdag van de maand de natuurwerkdagen en vanaf dit jaar worden er ook doordeweeks plantdagen gepland. De planning hiervan wordt door de groenaannemer Sight Landscaping verzorgd en iedereen die dat wil kan zich aanmelden voor een dagdeel. In de maand januari zal alle informatie hierover beschikbaar zijn op de website van Elisabeth Groen. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Elisabeth Groen in het kort vind je hier. Het verhaal erachter staat hier.