Eerste ZaagDagen van KeiStadHout bij Elisabeth Groen

Eerste ZaagDagen van KeiStadHout bij Elisabeth Groen

Een unieke picknickbank, robuuste keukentafel of snijplank van écht Amersfoorts hout?

Kom op dinsdag 7 en donderdag 9 juli van 9.00 tot 16.00 uur naar de ZaagDagen van KeiStadHout bij Elisabeth Groen!

Deze ZaagDagen vinden voor het eerst plaats  bij Elisabeth Groen aan de Heiligenbergerweg. Vanwege de herinrichting van dit terrein zijn er tientallen boomstammen vrijgekomen, die KeiStadHout tot planken en balken verzaagt. Stichting Elisabeth Groen, die de ontwikkeling én het beheer van het voormalige ziekhuisterrein tot stadspark voor rekening neemt, stelt de stammen beschikbaar aan KeiStadHout. Van een deel van het hout maakt KeiStadHout picknicktafels en banken die in het toekomstige park een plekje krijgen.

Rob Fokkink, vrijwilliger bij KeiStadHout vertelt: ‘We werken vanuit de coöperatie 033GROEN aan de ontwikkeling van een houtwerkplaats met een maatschappelijk karakter. Het hout dat we gebruiken is uitsluitend afkomstig uit Amersfoort. Zo werken we aan een duurzame herbestemming.’

Tijdens de ZaagDagen zijn belangstellenden welkom om te komen kijken en te helpen bij het zaagproces. Bovendien kunnen dan ideeën voor een tafel, bank of andere creaties voorgelegd worden. Het zagen vindt plaats op de parkeerplaats nabij het Ketelhuis (grote schoorsteen) van het Elisabeth-ziekenhuis; te bereiken via de Heiligbergerweg – oprit naar Ketelhuis. Rijdt het terrein op en houdt links aan. Bel voor meer informatie Rob Fokkink: 06 – 16200058.

Delen
29 juni 20151 Comment

Geef een reactie