Elisabeth Groen is initiatief van de maand januari

Elisabeth Groen is initiatief van de maand januari

Deze maand januari 2019 is Elisabeth Groen ons ‘initiatief van de maand’. Dit betekent dat op de homepage, op Facebook en op Twitter aandacht wordt besteed aan dit initiatief, en dat vertegenwoordigers van Elisabeth Groen aanwezig zullen zijn om al uw vragen te beantwoorden tijdens het inloopspreekuur van Bewoners033 in de ‘Ruimte voor Amersfoort’ in het Eemhuis op maandagavond 28 januari.

Elisabeth Groen is een bewonersinitiatief dat bezig is het terrein van het voormalige St.-Elisabethziekenhuis om te toveren tot een stadspark gerealiseerd vóór en dóór bewoners. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, maar afgelopen december is er de eerste nieuwe boom geplant door wethouders Kraanen en Tigelaar. Op deze website en op de website van Elisabeth Groen zelf is uitgebreid verslag gedaan van alle stappen die tot dusver gezet zijn.

Wilt u zelf initiatief van de maand worden? Stuur dan een mail naar redactie@bewoners033.nl. U hoeft niet geregistreerd te zijn op deze website om initiatief van de maand te worden.

Delen
5 januari 2019No comments
Comments

Comments are closed here.