Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Elisabeth Groen: van plannen maken naar beheren

Elisabeth Groen: van plannen maken naar beheren

Het is juni 2021 en de metamorfose van Elisabeth Groen van ziekenhuislocatie naar stadspark voor iedereen is een feit. Na plannen maken en aanleg komt nu de fase van tien jaar beheer. Dit betekent natuur-ontwikkeling maar ook zorgen dat de bezoekers op een goede manier genieten van het park.

De hele zomer zijn er volop natuuractiviteiten in Elisabeth Groen; voor de kinderen maar gelukkig ook weer voor de volwassenen.

Kinderen

Elke derde en vierde woensdag van de maand is er een activiteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar: Wordt lekker vies bij de Mudrun, zoek waterdiertjes, kom varen op de beek of koken uit de moestuin.

Moestuinieren

Elke maandag werkt een groep kinderen vanaf 16.00 uur in de Kindertuin. Heb je ook zin om te helpen? Stuur dan een mail naar onderstaand e-mailadres en meld je aan.

Peuters en kleuters

Peuters en kleuters kunnen op avontuur (samen met hun begeleiders) met Peuters in het Wild of de Kleutersafari! Aan de hand van een verhaal of liedje gaan we in het park op ontdekking.

Liever op je eigen moment naar het park? Download dan de bloementocht (3-6 jr) of de dierenbingo (4-9jr) en ga op stap.

Elke vrijdag kan je de speurtochten ook in het Parkhuis ophalen en is er voor kinderen een ijsje als ze hun Zomerpretpas laten zien.

Volwassenen

Gelukkig kunnen ook de excursies voor volwassenen weer van start. Ga mee op zoek naar vleermuizen, kom kijken op Willemsduintjes of hoor van alles over de vlinders en insecten in het park.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan voor alle activiteiten door een mail te sturen naar wijknme@elisabethgroen.nl, met de naam van de deelnemer, leeftijd (bij de kinderen) en een telefoonnummer.

 

Delen
9 juli 2021 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties