Broedplaats 10 september 2020 Online Editie: Festival We Doen Het Samen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/09/2020
19:30 - 21:00

Locatie
Online

Categorieën


De vorige Broedplaats zijn we online samengekomen vanwege Corona. Donderdag 10 september nodigt Bewoners033 je graag weer uit, ditmaal voor de online Broedplaats die we organiseren op We Doen het Samen, het jaarlijkse festival voor actieve bewoners in heel Nederland, dit jaar online en gratis.

De Broedplaats is sinds 2015 een bijeenkomst voor inwoners uit Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en omliggende gebieden. Tijdens de Broedplaatsen zijn inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, ondernemers, etc welkom. Zo kunnen we elkaar ontmoeten en samen broeden op ideeën voor onze regio. Deze keer zullen we De Broedplaats openstellen voor deelnemers uit heel Nederland!

Tijdens deze Broedplaats delen we kennis over de Broedplaatsen en is er zoals we gewend zijn ruimte voor een pitch van maximaal 3 minuten die eindigt met een vraag. Vervolgens zullen we meedenken om het initiatief of idee verder te helpen. We hebben tijd voor ongeveer 3 pitches. We zullen zorgen dat ook degenen die niet het online podium kunnen beklimmen aandacht voor hun idee of initiatief kunnen vragen.

Deelname aan deze Broedplaats is gratis.

Online via Zoom, donderdag 10 september. Digitale inloop vanaf 19.15 uur ; start 19.30 uur, einde 21.00 uur.
Als je erbij wilt zijn: stuur een mail naar broedplaats@bewoners033.. Graag horen we ook of je wel of niet een pitch wilt houden.

We hopen je 10 september weer online te ontvangen!

Delen