Broedplaats: Samen maken we de stad

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/11/2021
18:00 - 21:00

Categorieën


De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort!

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen.

Vanaf 18:00 is er een gezamenlijke maaltijd voor wie daar gebruik van wil maken. Vanaf 19:00 beginnen we met de presentaties. De avond duurt tot ongeveer 21:00, soms wat langer.

De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Ook zo maken we samen Amersfoort.

Dit is de laatste broedplaats van 2021. De locatie is nog niet bekend: misschien bij jouw initiatief? Laat het ons weten!

AANMELDEN
Meld je aan! Stuur een mail naar broedplaats@bewoners033.nl
Bij de aanmelding maakt het niet uit of je wilt pitchen of dat je mee wilt denken.
De Broedplaats en de maaltijd zijn gratis.

Delen