Broedplaats: Samen maken we de stad

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/09/2021
16:45 - 19:00

Locatie
Stadhuis Amersfoort

Categorieën


De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort!

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen.

De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Eens per jaar is de Broedplaats op het Stadhuis, en dat is in 2021 op 14 september. In plaats van dat hij begint met een maaltijd, komt de maaltijd aan het eind.

De Broedplaats van 14 september begint met een inloop vanaf 16.45 en van 17.00 tot ongeveer 18.00 zijn er de pitches en besprekingen. We sluiten de bijeenkomst af met een gezamenlijke maaltijd voor wie daar gebruik van wil maken, om informeel verder te kunnen praten.

Wie wil, kan na de Broedplaats blijven en de gemeenteraadsbesprekingen volgen. De onderwerpen worden t.z.t. hier en in de Stadsberichten gepubliceerd.

AANMELDEN
Meld je aan! Stuur een mail naar broedplaats@bewoners033. Bij de aanmelding maakt het niet uit of je wilt pitchen of dat je mee wilt denken. Als je wel een pitch of een mededeling wilt doen, wil je dat dan aangeven bij je aanmelding?

De Broedplaats en de maaltijd zijn gratis.

Delen