Broedplaats: Samen maken we de stad LET OP: DATUM IS GEWIJZIGD

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/09/2021
17:00 - 19:45

Locatie
Stadhuis Amersfoort

Categorieën


De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort!

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen.

De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Eens per jaar is de Broedplaats op het Stadhuis, en dat is in 2021 op 16 september.

De Broedplaats van 16 september begint met een inloop vanaf 17:00 en van 17.15 tot ongeveer 18.00 is er een (gratis) maaltijd, om samen op een ongedwongen manier met elkaar kennis te kunnen maken en te netwerken. Vanaf 18.00 tot ongeveer 19.45 zijn er de pitches en besprekingen.

De dag van de Broedplaats is naar 16 september verzet vanwege de coronamaatregelen op het Stadhuis.

AANMELDEN
Meld je aan! Stuur een mail naar broedplaats@bewoners033. Bij de aanmelding maakt het niet uit of je wilt pitchen of dat je mee wilt denken. Als je wel een pitch of een mededeling wilt doen, wil je dat dan aangeven bij je aanmelding?

De Broedplaats en de maaltijd zijn gratis.

Delen