Broedplaats: Samen maken wij de Stad

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/06/2022
18:00 - 21:00

Locatie
Wijkcentrum Het Klokhuis

Categorieën


De Broedplaats is een bijeenkomst waarin inwoners, gemeenteraadsleden, wethouders, ambtenaren, adviseurs en alle andere mensen die Amersfoort verder willen helpen elkaar ontmoeten en samen kunnen broeden op ideeën voor Amersfoort.

Bij de Broedplaats kan iedereen een pitch doen of een presentatie geven van max. 3 minuten. In die pitch of presentatie kan het gaan over een idee of vraag waar de spreker met anderen over wil spreken. Soms gaat dat over een heel pril idee “wat zou het toch mooi zijn als…” of “het kan toch niet zijn dat…”. En soms hebben zij het ook hele concrete vragen: “kan iemand mij helpen met dit of dat…?” Vervolgens kiezen de aanwezigen met welke spreker zij mee willen denken om het initiatief of idee verder te helpen. In de praktijk blijkt elke keer dat iedereen met leuke nieuwe ideeën en suggesties voor Amersfoort naar huis gaat.

Deze Broedplaats wordt gehouden in Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2. De Broedplaats is altijd op wisselende locaties in Amersfoort. Bewoners033 laat daarmee ook zien wat er allemaal gebeurt in onze gemeente. Zo krijgen initiatieven de kans zich te presenteren bij een diverse groep van Amersfoorters. Ook zo maken we samen Amersfoort. Eens per jaar is de Broedplaats op het gemeentehuis.

Het programma van deze avond:

Inloop vanaf:                      18.00
Gezamenlijk buffet:          18.15
Start Broedplaats:             19.15
Einde:                                  20.45

Meld je aan via broedplaats@bewoners033.nl en vermeld daarbij of je mee wilt eten, of je een pitch wilt houden en/of je een mededeling hebt.

Deelname is gratis.

Delen