Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2018
19:30 - 21:30

Locatie
Hart van Vathorst

Categorieën


De ‘burgerborrel’ in Amersfoort is bedoeld voor iedereen die zich op de een of andere manier voor de stad inzet. Bij voorbeeld bij een buurt- of wijkvereniging, een belangenorganisatie of een stadsbrede maatschappelijke activiteit.
Het motto van de ‘burgerborrel’ is kennis maken = kennis delen. Het is een netwerkbijeenkomst bedoeld om bewoners bij elkaar te brengen. Net zoals het bedrijfsleven, grote instellingen en andere organisaties in de stad dat doen. Het is belangrijk dat ook de initiatieven gezamenlijk laten zien dat zij een grote rol spelen als het gaat om de leefbaarheid van de stad.

De deuren zijn open van 19 uur en de start zal om 19:30 zijn, einde rond 21:30. Ook dit keer is de zeepkist het vaste onderdeel waar je een initiatief kunt presenteren of je vraag kunt stellen. Bij eerdere borrels waren een kleine 60 mensen aanwezig, die zo’n 35 burgerinitiatieven vertegenwoordigden. Zie hier een impressie van de sfeer tijdens zo’n burgerborrel.

De ‘burgerborrel’ wordt voorbereid door enkele Amersfoorters die betrokken zijn bij diverse initiatieven.

U bent van harte welkom!
Dit keer zijn we uitgenodigd bij
Hart van Vathorst
Angelinapolder 3
3825 LX Amersfoort

Hart van Vathorst ligt naast het Winkelcentrum Vathorst. U kunt navigeren naar de straat ‘ Wouda’ waar u ook kunt parkeren. Vanaf Wouda loopt u linksaf naar de straat Beijerinck waarna u Hart van Vathorst voor u ziet.

De toegang is zoals gebruikelijk gratis; koffie, thee, fris, wijn of bier zijn aan de bar verkrijgbaar; een vrijwillige bijdrage voor de versnaperingen word op prijs gesteld!

De Burgerborrel een volgende keer bij jouw initiatief op locatie? Mail naar Burgerborrel@bewoners033.nl

Delen