Digitale transformatie in de praktijk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/11/2020
15:30 - 17:00

Locatie
Online

Categorieën


De bijeenkomst Offline & Online 2020 wordt georganiseerd door Sociaal Ondernemers uit Amersfoort, Arnhem, Nijkerk en Utrecht en bewoners uit diverse plaatsen in samenwerking met professionals, overheid en diverse organisaties. Onze gezamenlijke passie is om samen te bouwen aan een vitale, veerkrachtige, inclusieve, duurzame en gezonde samenleving.

In het begin van het jaar was er een offline meeting in het Muntgebouw in Utrecht. Zie voor meer informatie, achtergrond en korte inspirerende filmpjes bijgaande link.

Op 11 november organiseren wij 2 online meetings:

  • 15:30 – 17:00 – Voor bewoners, professionals, (sociaal) ondernemers en overheid, met een focus op professionals (sociaal)ondernemers en overheid – Voor meer info zie deze link
  • 19:30 – 21:00 – Voor bewoners, professionals, (sociaal) ondernemers en overheid, met een focus op bewoners – Voor meer info zie deze link

Programma

Inzetten van digitale platforms bij het werk aan actuele vraagstukken.
Wat is er wel en niet mogelijk bij het inzetten van deze platforms in de

  • Duurzaamheid en bij de energietransitie
  • Positieve gezondheid, vitaliteit en de Gezonde wijkaanpak
  • Gebiedsgerichte aanpak, Gebiedsplannen, Omgevingsvisie, Gebiedcoöperatie

Rondom deze thema’s komen er ongeveer 10 korte inspirerende pitches, zie voor een voorbeeld ook voorgaande meeting met deze link. In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we in subgroepjes uit elkaar rondom een van de onderwerpen van de pitches.

Wil jij aanwezig zijn bij dit online event stuur dan een email naar info@amersfoortsamen.nl of bel 06 31 557 616.

 

Delen