Jouw financieringsmogelijkheden op een rij

Jouw financieringsmogelijkheden op een rij

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2023
13:00 - 16:00

Categorieën


Wil je meer overzicht over de verschillende financieringsmogelijkheden die bestaan en leren waar kansrijke investeringen voor jouw initiatief liggen? Wil je weten hoe je de impact die jou initiatief maakt inzet voor financieringsmogelijkheden en een inkijk in hoe je jouw achterban actief betrekt bij financiering?

LSA Bewoners en Social Enterprise NL organiseren op 2 februari een overzicht van verschillende financieringsmogelijkheden. Aan de orde komen onder andere financiering van fondsen, ‘community-gedreven’ vormen zoals crowdfunding, en relatief nieuwe vormen zoals impactinvesteringen. Waar haal je het geld vandaan om een goede start te maken én om daarna door te groeien en/of te blijven bestaan? Welke financiers lopen er warm voor de impact die jij wil maken? En hoe telt die impact mee in besluiten over toekenningen van financiële bijdragen en investeringen?

Je krijgt niet alleen handige info, tijdens de training maak je ook een begin met een kansrijke financieringsstrategie voor jouw initiatief. Zo verken je welke financieringsmogelijkheden er wel en niet interessant voor je zijn. We kijken daarbij onder andere naar hoe verschillende manieren wel of juist niet slim samen kunnen gaan (stapelen), en hoe je je eigen achterban of doelgroep actief kunt betrekken bij financiering.

Klik hier voor meer informatie.

Dezelfde training wordt op 9 februari online (en in de avond) gegeven. Er is dan uiteraard minder ruimte om in te zoomen op het eigen initiatief.

Delen

02/02/2023 @ 13:00 – 16:00 – Wil je meer overzicht over de verschillende financieringsmogelijkheden die bestaan en leren waar kansrijke investeringen voor jouw initiatief liggen? Wil je weten hoe je de impact die jou initiatief maakt inzet voor financieringsmogelijkheden en een inkijk in hoe je jouw achterban actief betrekt bij financiering? LSA Bewoners en Social Enterprise NL organiseren op 2 februari […]