Klimaatgame

Klimaatgame

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2023
14:00 - 17:00

Locatie
SDGHUB

Categorieën


Klimaatbewust in 3 uur!
Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe het nou echt zit met het klimaat? Wat de oorzaken en gevolgen zijn van de opwarming van de aarde en welke rol jij daar in hebt?

Je kunt dan de wetenschappelijk rapporten van het IPCC lezen. Maar dat is behoorlijk taaie kost. Leuker en sneller is het om de klimaatgame van Climate Fresk te volgen.

Hoe werkt het?
Met een kleine groep medespelers ga je aan de hand van 42 klimaatkaarten de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering in beeld brengen. Vervolgens deel je je gedachten, gevoelens en vragen met elkaar en samen bedenken we oplossingen en ideeën om het tij te keren.

Wat kost het?
Niks! En mocht je de Stichting Climate Fresk willen steunen, dan wordt een kleine bijdrage enorm gewaardeerd.

Waarom meedoen?
–       Een geweldige kans om in korte tijd meer kennis te krijgen van het klimaat
–       Je bouwt mee aan het vergroten van het (broodnodige) klimaatbewustzijn in Nederland

Doe je mee?
Op vrijdag 2 juni faciliteert Annemarieke van de Ven deze game bij de SDGHUB op het Stationsplein 14 in Amersfoort. Dat ligt pal tegenover het centraal station. We beginnen om 14.00 uur en sluiten om 17.00 af.

Meld je aan!
Klik op de link om je aan te melden: https://lnkd.in/eJZBzET6.

Delen

02/06/2023 @ 14:00 – 17:00 – Klimaatbewust in 3 uur! Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe het nou echt zit met het klimaat? Wat de oorzaken en gevolgen zijn van de opwarming van de aarde en welke rol jij daar in hebt? Je kunt dan de wetenschappelijk rapporten van het IPCC lezen. Maar dat is behoorlijk taaie kost. Leuker en […]