Eén tegen Eenzaamheid – Innovatieve samenwerkingen (Online masterclass)

Eén tegen Eenzaamheid – Innovatieve samenwerkingen (Online masterclass)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/02/2023
14:30 - 16:30

Locatie
Online

Categorieën


Op 14 februari van 14.30 – 16.30 uur is de masterclass Eén tegen Eenzaamheid – Innovatieve samenwerkingen. Denk aan lokaal samenwerken met PostNL, Regiobank en Maatschappelijke Diensttijd. Aansluitend kun je ‘winkelen’ bij de verschillende projecten die aanwezig zijn. Zo doe je inspiratie op en kun je zelf de volgende dag al aan de slag gaan.

Innovatieve samenwerkingen in de spotlight: morgen kunt u ermee aan de slag.  Dat is de noemer waaronder je meegenomen wordt in vormen van samenspel tussen publieke en private partners, tussen gemeenten en bedrijven om gezamenlijk de aanpak van eenzaamheid uit te voeren.

Hoe draagt Maatschappelijke Diensttijd bij aan preventief jeugdbeleid, hoe signaleren postbodes en wat kan een bankmedewerker doen? Het ministerie van OCW, PostNL, en de RegioBank hebben er ervaring mee en vertellen over hun aanpak in gemeenten.

U kunt zich aanmelden per mail via de Dienstpostbus Bestrijden Eenzaamheid: bestrijdeneenzaamheid@minvws.nl.

Aankondiging gevonden op de website van Movisie

Delen

14/02/2023 @ 14:30 – 16:30 – Op 14 februari van 14.30 – 16.30 uur is de masterclass Eén tegen Eenzaamheid – Innovatieve samenwerkingen. Denk aan lokaal samenwerken met PostNL, Regiobank en Maatschappelijke Diensttijd. Aansluitend kun je ‘winkelen’ bij de verschillende projecten die aanwezig zijn. Zo doe je inspiratie op en kun je zelf de volgende dag al aan de slag gaan. […]