U-Thuis Voorjaarsbijeenkomst lokale energie-initiatieven

U-Thuis Voorjaarsbijeenkomst lokale energie-initiatieven

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2023
19:00 - 22:15

Locatie
Stadskantoor Utrecht

Categorieën


Op 18 april 2023 deelt NMU op de U-Thuis bijeenkomst inspirerende voorbeelden van initiatieven die zich inzetten om de provincie te verduurzamen en gaat men in gesprek over de praktische uitdagingen van de energietransitie.

De avond begint met hoofdspreker Pallas Agterberg, challenge officer bij Alliander. Ook wordt het lokale initiatief van het jaar bekendgemaakt. In 2021 was dat de Soesterwijkwiek! Er komen zes deelsessies waarvan aanwezigen aan één kunnen meedoen, en er is ook een energiemarkt. Afsluitend is er een borrel.

De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor Utrecht, Stadsplateau 1, in het kantorencomplex rondom Station Centraal Utrecht (Jaarbeurszijde). Dus lekker bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Delen

18/04/2023 @ 19:00 – 22:15 – Op 18 april 2023 deelt NMU op de U-Thuis bijeenkomst inspirerende voorbeelden van initiatieven die zich inzetten om de provincie te verduurzamen en gaat men in gesprek over de praktische uitdagingen van de energietransitie. De avond begint met hoofdspreker Pallas Agterberg, challenge officer bij Alliander. Ook wordt het lokale initiatief van het jaar bekendgemaakt. In […]