Webinar: “De fijne kneepjes van het begroten”

Webinar: “De fijne kneepjes van het begroten”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/02/2023
20:00 - 21:30

Locatie
Online

Categorieën


Bij het aanvragen van subsidies en fondsen moet je vaak een begroting aanleveren. Ook als je andere financiers benadert vragen zij om je cijfers. En als je verschillende inkomstenbronnen en uitgaven hebt, wil je natuurlijk ook zelf graag weten hoe je ervoor staat.

Hoe stel je een goede begroting op? Wat is het verschil tussen een exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting? Hoe ziet een investeringsplan eruit? Waar letten financiers op? Jorgen van Rijn weet er wel raad mee. Op een leuke en toegankelijke manier leert hij je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat dit spreekuur ook echt aan de slag met je eigen vragen en leert tegelijk van de casussen die andere deelnemers inbrengen. Niet al je vragen beantwoord? Dan kan er ook nog een 1-op-1 vervolg consult met Jorgen gepland worden.

Jorgen was initiatiefnemer van Afvalloont en heeft er jarenlang aan het roer gestaan. Hij zat veel met financiers om tafel en als sociaal ondernemer heeft hij altijd zijn eigen begrotingen opgesteld. Nu deelt hij zijn kennis op een aanstekelijke en begrijpelijke manier tijdens dit spreekuur voor bewonersinitiatieven, gesponsord door LSA Bewoners.

Meld je hier aan.

 

Delen

21/02/2023 @ 20:00 – 21:30 – Bij het aanvragen van subsidies en fondsen moet je vaak een begroting aanleveren. Ook als je andere financiers benadert vragen zij om je cijfers. En als je verschillende inkomstenbronnen en uitgaven hebt, wil je natuurlijk ook zelf graag weten hoe je ervoor staat. Hoe stel je een goede begroting op? Wat is het verschil tussen […]