Groot onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid

Groot onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid

Deze week vanaf 10 september verstuurt de gemeente 10.000 Amersfoorters een brief waarin we vragen mee te doen aan een onderzoek over leefbaarheid en veiligheid in de stad.

In het onderzoek krijgen deze Amersfoorters vragen zoals: ‘Wat vindt u van uw buurt, de voorzieningen, de sfeer en het onderhoud?’ en ‘Welke problemen ervaart u in uw wijk en wat kan de gemeente daaraan doen?’ Verder is er in het onderzoek aandacht voor bijvoorbeeld slachtofferschap van criminaliteit, voor mantelzorg en voor milieumaatregelen. De uitkomsten van dit grootschalige onderzoek helpen de gemeente om keuzes te maken die beter aansluiten bij de wensen van alle Amersfoorters.

Als u de brief ontvangt dan zit u in de steekproef. De gemeente hoopt dat u dan uw medewerking wilt verlenen en meedoet aan het onderzoek.

Bent u benieuwd naar de resultaten? Houd dan de gemeentelijke website www.amersfoort.nl in de gaten of kijk op www.amersfoortincijfers.nl. Op deze websites publiceren we uitkomsten zodra deze bekend zijn.

[Bericht van de gemeente Amersfoort]

Delen
11 september 2019No comments
Comments

Comments are closed here.