Het Lokaal te bezichtigen tijdens Smaak van de Streekmarkt

Het Lokaal te bezichtigen tijdens Smaak van de Streekmarkt

Tijdens een crowdfundingsactie hebben vele Amersfoorters geïnvesteerd in Het Lokaal. Op 1 september mochten wij, de initiatiefnemers, de sleutel van het pand in ontvangst nemen. Inmiddels wordt die investering ingezet bij de verbouwing van poppodium naar foodhal, een flinke klus. Benieuwd hoe Het Lokaal er nu uitziet? Kom aanstaande zaterdag langs, we laten het graag zien!

Zaterdag 26 september staat op de Grote Koppel weer een Smaak van de Streekmarkt. Het Lokaal is aanwezig met informatie, foto’s en we bieden een rondleiding aan de nieuwsgierige bezoekers van de markt. Op onze informatiezuil hangen bouwtekeningen, sfeerimpressies en misschien zelfs wel wat eerste tekeningen van het toekomstige interieur.

Vanaf de zuil op de markt organiseren we drie rondleidingen naar Het Lokaal. Vanaf de Grote Koppel lopen we naar het Oliemolenkwartier. Binnen zie je de vorderingen en we vertellen over werkzaamheden voor de komende weken.

Geïnteresseerd? We lopen om 11.00, 13.00 en 15.00 uur naar Het Lokaal. Meld je bij de informatiezuil op de markt of wacht op ons bij de ingang van Het Lokaal (Oliemolenkwartier 90).

foto: Ruud van der Graaf
Delen
22 september 2015No comments

Geef een reactie