Inspiratiefestival 033 komt terug in 2017

Inspiratiefestival 033 komt terug in 2017

Op zondag 10 september 2017 wordt voor de tweede keer het Inspiratiefestival georganiseerd in Het Groene Huis in Park Schothorst Amersfoort. Heb je belangstelling voor bewust leven? Kom dan van 11.00 tot 17.00 uur naar Het Groene Huis aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort.

Het Inspiratiefestival is een evenement over bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. In 2016 was het een succes: het aantal bezoekers paste maar net in de workshops. En dat ondanks het slechte weer. Wegens succes wordt het festival voor de tweede keer georganiseerd. Tijdens het festival maak je kennis met diverse ondernemers die een inspiratiebron zijn voor een bewuste levensstijl.

Activiteiten
Op het Inspiratiefestival 033 kun je deelnemen aan workshops over gezonde voeding, mindfulness, persoonlijke groei en stressmanagement. Daarnaast kun je struinen langs de vele kraampjes en genieten van mooie muziek en heerlijk biologisch eten. Boogschuttervereniging Centaur opent haar deuren en bezoekers mogen de hele dag gratis boogschieten. Ook voor kinderen zijn er workshops en schminken.

Aanmelding, informatie en kosten
Een bezoek aan het Inspiratiefestival is gratis. Deelname aan een workshop of lezing kan voor € 5,00. Heb je interesse? Meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Klik hier voor informatie over aanmelden en hier voor het volledige programma.

Delen
21 juli 2017No comments, ,
Comments

Comments are closed here.