InspiratieFestival033: gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling

InspiratieFestival033: gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling

Op zondag 24 juni vindt het InspiratieFestival033 voor de derde keer plaats. Bij het Bergpaviljoen aan de Utrechtseweg 180 in Amersfoort worden bezoekers verrast met een lekkere massage, een workshop, mooie muziek en goed gevulde stands op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid en gezondheid.

Een initiatief van Bewust Eemland
Initiatiefnemer Bewust Eemland helpt, ondersteunt, verbindt, stimuleert en enthousiasmeert ondernemers in de regio Eemland die zich met passie inzetten voor een bewust leven op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid. Tijdens het festival zullen deze ondernemers ruimschoots hun diensten en producten aanbieden aan de doelbewuste bezoekers.

Stichting JDRF
Voor het eerst in haar bestaan zal het InspiratieFestival033 een goed doel ondersteunen. Door middel van een poll op facebook is Stichting JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) gekozen als het te ondersteunen doel. De JDRF financiert wereldwijd onderzoek naar Diabetes type 1, om kinderen en volwassenen met deze auto-immuunziekte beter te kunnen behandelen en genezen. Van type één naar géén!

Een deel van de opbrengsten van de kaartverkoop zal naar dit doel gaan en tijdens het festival zullen vrijwilligers van JDRF zich inzetten om geld in te zamelen en het festival te ondersteunen.

Koop kaarten online
Heb je zin om dit feelgood-event bij te wonen en daarbij het goede doel te ondersteunen dan zijn de kaarten te koop via de website.

Kom op 24 juni tussen 10:00 en 18:00 naar het Bergpaviljoen in Amersfoort en laat je inspireren om bewust te leven met jezelf en je leefomgeving.

Meer informatie en kaartverkoop via www.inspiratiefestival.nl

Delen
7 mei 2018No comments,
Comments

Comments are closed here.