Amersfoort Vertelt heeft tot doel om zo veel mogelijk dagelijkse (en minder dagelijkse) ervaringen van Amersfoorters te verzamelen en deze in te zetten om de stad Amersfoort weer een stapje beter te maken.
Het verhaal van Amersfoort

Wat zou het mooi zijn als we elkaar vertellen wat we meemaken in de stad.

Amersfoort Vertelt is een initiatief van De Vertelmaatschappij. Wij helpen organisaties om samen met hun sociale omgeving te leren en te ontwikkelen. Persoonlijke verhalen en ervaringen van mensen uit de dagelijkse praktijk spelen hierin van begin tot eind een centrale rol. Lees meer over De Vertelmaatschappij op vertelmaatschappij.nl

Wij geloven dat iedereen zelf heel goed weet wat er goed gaat en wat er mis is in zijn of haar omgeving. Deze kennis zit in ieders ervaring verborgen. Ervaringen en gebeurtenissen die we vaak met elkaar delen (op straat, in de kroeg of in de supermarkt). En die maar zelden op de juiste plek terecht komen bij initiatieven en instanties die er wat mee kunnen.

Doe mee en deel je verhaal, ervaring of idee van Amersfoort! Of lees eerst meer over Het verhaal van Amersfoort op Amersfoort Vertelt.