BIK_logo_variant1BewonersInitiatieven Kattenbroek (BIK) was voorheen Wijkbeheerteam (WBT) Kattenbroek.

Op onze site vind je informatie over het BIK en wat BIK voor jouw wijk Kattenbroek, jouw wijkgenoten en jezelf kan betekenen. En natuurlijk wat jij voor Kattenbroek kan betekenen!

BewonersInitiatieven Kattenbroek bestaat uit vrijwilligers uit Kattenbroek. BIK zet zich in voor het verbeteren van de leefbaarheid van onze wijk Kattenbroek en haar bewoners. We ondersteunen initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in de wijk vergroten. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar Buurt-, Bewoners- en Burgerinitiatieven die de onderlinge binding van alle bewoners van Kattenbroek versterken.

Tevens fungeren we als klankbord bij het organiseren van Buurt-, Burger- en Bewonersinitiatieven in de wijk. Ook beheren we het buurtbudget Kattenbroek dat de gemeente Amersfoort voor het verbeteren van de leefbaarheid in Kattenbroek ons ter beschikking stelt. Heb je een idee om de leefbaarheid te vergroten, om onze wijk mooier, schoner, veiliger, levendiger te maken? Laat het ons weten via de pagina ‘Contact’ op onze site.

Wil je een activiteit organiseren waarmee de sociale binding tussen Kattenbroekers vergroot kan worden en wil je bij ons een verzoek om (financiële) ondersteuning indienen? Kijk bij Buurtbudget hoe het werkt!

Volg ons op Facebook

 

Adres

Ons Adres:

kattenbroek amersfoort

GPS:

52.189962437713, 5.3910108096647

Telefoon:

-

Email:

-