Buurtinitiatief Nieuwland wil het leefklimaat in de buurt verbeteren!

Het buurtinitiatief Nieuwland bestaat uit een aantal actieve bewoners, die de handen uit de mouwen steken voor een prettige, gezonde leefomgeving en een verbetering van de sociale samenhang in de buurt.
Margaretha Heimensen, Onno Karssen, Odette Dankaart, Rob Croes en Wendy Holwerda willen dit bereiken door van het wandelgebied langs de binnenkant van de geluidswal van de A1 een aantrekkelijk gebied te maken, waar wijkbewoners willen recreëren en sporten. Ook willen wij de biodiversiteit vergroten en educatieve mogelijkheden creëren.

De gemeente ondersteunt dit initiatief, de landschapsontwerpen zijn klaar en een deel van de kosten zijn gedekt. Om alle ideeën te kunnen realiseren zoeken wij sponsoren. Ook zijn we op zoek naar wijkgenoten die hun kennis/kunde, op vrijwillige basis, willen inbrengen. Specifiek zoeken wij wijkgenoten met ervaring op het gebied van fondsenwerving en subsidies. Wil jij meewerken aan een verbetering van het leefklimaat in Nieuwland, stuur een bericht naar  buurtinitiatiefnieuwland@gmail.com
Je kunt ons ook steunen door vriend te worden via facebook Nieuwland buurtinitiatief of stuur een e-mail naar buurtinitiatiefnieuwland@gmail.com.

Adres

Ons Adres:

nieuwlandsedreef

GPS:

52.20559798711074, 5.379409118557646

Telefoon: