De Vereniging voor Woonontwikkeling Blijf in de Buurt heeft als doel woningenprogrammavaneisenblijindebuurt te laten ontwikkelingen op het zwembadterrein aan de Bisschopsweg zodra het bestaande Sportfondsenbad is afgebroken en de gemeente Amersfoort groen licht geeft voor de woningbouw. De Vereniging BidB wil daarbij optreden als opdrachtgever van architect en adviseurs voor de ontwikkeling van de woningen door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

De woningen zijn bedoeld voor ouderen uit de wijken die in de buurt liggen van het zwembadterrein. Zo kunnen ouderen in de eigen omgeving blijven wonen wanneer ze hun bestaande woning willen verlaten.

Het zullen aparte woningen zijn, met eigen voordeur en privacy. Daarbij wordt gestreefd naar een aantal (nog niet vastgelegde) collectieve voorzieningen, zoals logeerkamer, atelierruimte, fitnessruimte, dakterras, tuin. Ook wordt gedacht aan buurtvoorzieningen, zoals vergaderruimte, fysiotherapeut. Het is Programma van Eisen is al geschetst, zie foto.

Adres

Ons Adres:

Bisschopsweg Amersfoort

GPS:

52.150860014837, 5.3940096082123

Telefoon: