Laakse Havenfeesten en Botenparade – Zaterdag 13september 2014

Alweer voor het vierde jaar wordt door een groepje enthousiaste wijkbewoners het Laakse havenfeest met de Botenparade georganiseerd. Een geweldige afsluiting van de zomer op en om het water van de Markenhaven in onze eigen woonwijk. Het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk wijkbewoners uit Vathorst mee doen jong en oud.  Tijdens de Botenparade kan alles wat vaart of kan varen meedoen aan de boten optocht door de Laakse grachten. Aan de buurtbewoners van De Laak vragen wij om de wijk zo gezellig mogelijk te maken. Hang de vlag uit, zet de ramen langs de vaartocht open, zet gezellige muziek op, hang leuke lichtjes op of vlaggetjes, zwaai naar elkaar of nodig je buren uit. Laten wij er met zijn allen een gezellige boel van maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00-18.00 uur: Ter Land en ter Laak in en om de Markenhaven: Activiteiten voor de kinderen zowel op het water als aan wal rondom de Markenhaven (eigen bootje meenemen mag).

Er staan kramen en er is drinken en er zijn versnaperingen.

De middag wordt omlijst door live muziek van onder andere RobT en DJ Dio.

18.00 – 19.45 uur: BBQ Markenhaven met live muziek en DJ

19.00 uur: trekking loterij: Er kunnen weer loten verkocht waarvan de opbrengst naar Onder een Dak gaat. Hiermee kunnen leuke prijzen gewonnen worden die ter beschikking gesteld worden door ondernemers uit Vathorst zoals Rob’s Kaas en Lekkernij, Schoonheidssalon Jarina en restaurant NIKKI.

20.00 – 21.00 uur: Botenparade

21.00 – ca. 22.30 uur: Laakse Havenfeest met live muziek, DJ, Sjantykoor etc…

Rond 22.00 uur (als het donker is) gezamenlijk oplaten van wensballonnen.

Wij als organisatie gaan ons best doen om e.e.a. zo goed mogelijk te regelen. Dus meld je aan als je mee wilt varen. Natuurlijk wordt je deelname bijzonder gewaardeerd. De leukste, mooiste of het origineelste vaartuig wordt door een deskundige jury bekeken. Zij zullen ook prijzen toekennen. De exacte criteria worden nog bepaald. Iedereen die meedoet, krijgt sowieso een origineel cadeau. Het zou leuk zijn als de opvarenden verkleed komt deze avond, in het thema Pirates of the Caribien.

(verlichting op de boot is gewenst).Start is in de Markenhaven. Hier krijg je ook de vaar route. Je kunt je aanmelden als deelnemer via de mail op: info@wijkcoach.nl  voor 7 september.

Ook als je geen boot hebt kun je meedoen. Je kunt een sloep huren bij sloepverhuur Vathorst

Met vriendelijke groeten,

De Organisatie

Adres

Ons Adres:

markenhaven - Amersfoort - Vathorst

GPS:

52.2001404925242, 5.430677279686051

Telefoon:

-

Email:

-

Web:

-