Nieuw in Nieuwland: De vereniging ‘Nieuwland Ontmoet’ stimuleert het ontmoeten van mensen in de wijk Nieuwland, te Amersfoort.
Mensen kunnen elkaar makkelijker treffen, tegenkomen en ervaren wat het is om Nieuwlander te zijn. Hoe dat voelt, en wat je er van merkt. We zijn benieuwd wat je er van vindt en wat je ondervindt.
Daarbij streeft Nieuwland Ontmoet naar een plek waar mensen samen kunnen komen, waar zij anderen ontmoeten. Digitaal en lokaal. Om hun bevindingen te delen. En te ontdekken wat anderen doormaken en merken van hun buurtgenoten en de omgeving.
Zo wordt ontmoeten geen moeten, maar mogen. Mogen ontmoeten!
Het is Nieuwland Ontmoet gelukt om de Boerderij te bemachtigen voor het organiseren van evenementen. Per 1 september 2014 kan de vereniging een mooie ruimte huren van de gemeente. In deze ruimte kunnen feesten en evenementen georganiseerd worden. Gaat u binnenkort een feestje geven en heeft u nog geen ruimte gevonden? Neem dan contact op met Nieuwland Ontmoet.
Evenementen
Eén van de evenementen die Nieuwland Ontmoet zelf gaat organiseren is de netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de wijken Nieuwland en Calveen. Ook hebben we ambities om werklozen te helpen. Voor kinderen en jongeren willen we leuke evenementen organiseren. Voor de niet zelfredzame bewoners van Nieuwland willen we ook de helpende hand uitsteken, juist daar waar de gemeente geen hulp meer kan bieden. Wat dit precies inhoudt, moeten we nog nader onderzoeken.
Veel ambities waarbij we uw hulp hard nodig hebben!
Vrijwilligers
Om deze ambities waar te maken zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het organiseren van (kleine) evenementen. Zoals bijvoorbeeld een filmmiddag organiseren voor kinderen, een ontmoetingsplek hosten voor jongeren en het oppakken van een project over zonnepanelen in Nieuwland. Heb je interesse, dan horen wij dat graag! Wij ontvangen graag je e-mail op info@nieuwlandontmoet.nl.
Op de hoogte blijvenVereniging Nieuwland Ontmoet is opgericht om iedereen wonend en werkend in Nieuwland en Calveen met elkaar in verbinding te brengen. Dit kan fysiek, maar ook online. Daarom hebben we naast onze website ook een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/nieuwlandontmoet. Wordt vrienden met ons (Like) op onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle evenementen die plaatsvinden in Nieuwland.

 

Adres

Ons Adres:

Zeldertsedreef 2 Amersfoort

GPS:

52.20021724956129, 5.37688644279342

Telefoon:

-

Email:

-

Web:

-