De wijkwebsite voor Zielhorst: www.wijkzielhorst.nl.

Met een actuele agenda en veel wijkinformatie.

Agenda, nieuwsberichten en belangrijke documenten met betrekking tot Zielhorst worden geplaatst op de wijkwebsite: www.wijkzielhorst.nl.
Wijknieuws Zielhorst is het magazine dat drie keer per jaar verschijnt (vanaf 2019 hopelijk vier keer). Het wordt huis aan huis verspreid. De laatste uitgave is altijd te vinden (en te downloaden) via  https://wijkzielhorst.nl/lokaal-nieuws/wijknieuws-zielhorst/.
Tweemaal per maand verschijnt er bovendien een digitale nieuwsbrief Zielhorst. Deze wordt gestuurd naar iedereen die zich er (gratis!) op abonneert door een berichtje (voornaam, achternaam, e-mailadres)  te sturen naar wbt@wijkzielhorst.nl – of gebruik te maken van de link in elke nieuwsbrief. De nieuwsbrieven zijn ook te vinden (en te downloaden) via https://wijkzielhorst.nl/lokaal-nieuws/digitale-nieuwsbrief-zielhorst/.
Ongeveer eens per kwartaal vindt een wijknetwerkbijeenkomst plaats in ’t Middelpunt. Iedereen die in de wijk woont of werkt is daar welkom en kan agendapunten aanleveren. Dan worden alle lopende zaken besproken en daar wordt ook het Wijkplan en de stand van zaken m.b.t. bewonersinitiatieven regelmatig aan de orde gesteld. Meer info over de wijknetwerkstructuur:  https://wijkzielhorst.nl/wijknetwerk-zielhorst/.
Contactadressen:
wbt@wijkzielhorst.nl voor algemene info en de redactie van de digitale wijknieuwsbrief
communicatie@wijkzielhorst.nl voor de redactie van het magazine Wijknieuws Zielhorst en de facebookpagina
buurtbudget@wijkzielhorst.nl voor alle correspondentie rondom het buurtbudget.

 

 

Adres

Ons Adres:

Balalaikapad, amersfoort

GPS:

52.1820306, 5.4052709

Telefoon:

-

Email:

-

Web:

-