Kern met Pit beloont een goed idee voor je buurt of wijk

Kern met Pit beloont een goed idee voor je buurt of wijk

Kern met Pit daagt mensen uit die een droom hebben voor hun eigen buurt, dit binnen één jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën en initiatieven gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin, speeltuin, tafeltje dekje; tot het organiseren van een dorpstoneelstuk.
Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Lukt het je om binnen een jaar het idee te realiseren? Dan ontvang je het predicaat Kern met Pit én 1.000 euro voor het project!

Kern met Pit opent deuren
Iedereen kan zich inschrijven, maar er gaat wel een selectie aan vooraf. Ben je binnen? Dan opent dat deuren bij gemeenten en andere organisaties. Verder staan wij het hele jaar voor je klaar met tips, advies en contacten in ons netwerk. Daarnaast kun je meedoen aan interessante workshops en bijeenkomsten!

Gratis advies van Arcadis
Nog een voordeel om mee te doen: als je bijvoorbeeld een (bouw)technische vraag hebt, dan krijg je gratis advies van ingenieursbureau Arcadis.

Schrijf je in vanaf 1 september
Kijk snel op: www.kernmetpit.nl. Inschrijven voor editie 2017 kan vanaf 1 september tot 31 oktober 2016.

Meer informatie
Als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met het Kern met Pit Team. Dat kan telefonisch via 026-4455146 of via de mail kmp@knhm.nl

Delen
12 september 2016No comments

Geef een reactie