Korting voor het leukste festival van het jaar

Korting voor het leukste festival van het jaar

Burgerinitiatieven zijn geen incidenten, maar een serieus alternatief voor het oplossen van lokale problemen. Er is een kritische massa ontstaan die alsmaar verder groeit en de samenleving kantelt. Het We doen het zelf wel Festival is dé gelegenheid dit kantelpunt op inspirerende wijze zichtbaar te maken!
Met lokale helden die je hart verwarmen. Met verrassende denkers en inspirerende doeners die je geest prikkelen. En met praktische workshops, speed-dates en expertmeetings, die je handen laten wapperen.

Zaterdag 25 maart, Rijtuigenloods Amersfoort
We zijn te gast in Amersfoort. Het Soesterkwartier is zelfs een van onze partners. Daarom krijgen alle burgerinitiatieven in Amersfoort korting voor het festival!

Ga snel naar www.wedoenhetzelfwel.nl en bestel je kaartje met deze kortingscode: sk@wdhzw. Je betaalt dan slechts € 10,- entree (inclusief 2 consumpties en een lekker hapje).

Een uniek festival
In alle delen van het land nemen enthousiaste burgers het heft in handen. Zij zorgen voor nieuwe vormen van gemeenschap, van zorg, duurzaamheid en ondernemen. Zo is het idee voor een uniek festival geboren!

Een dag waarop we kunnen laten zien dat er iets bijzonders gebeurt in Nederland. Een dag waar zowel doeners als denkers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Een dag waar ruimte is voor verdieping en reflectie. Waar je praktische tips en inspiratie opdoet. Waar je de beste experts vindt voor juridisch, financieel en ondernemend advies en de beste voorbeelden van burgerinitiatieven ter inspiratie. Waar je kunt netwerken en waar je je initiatief kunt pitchen. Het festival is een feest voor iedereen met een warm hart voor zijn dorp of stad.

Een tv-serie ‘We doen het zelf wel’
In de aanloop naar het festival zendt Human zes tv-programma’s uit. Anneloor van Heemstra en Susan Koenen volgen zes inspirerende initiatieven in dorpen en steden, waar burgers niet afwachten maar zelf het voortouw nemen. Sinds 5 februari wordt deze serie uitgezonden op zondag om 16.20 uur op NPO2: ‘We doen het zelf wel’.

Delen
13 februari 2017No comments
Comments

Comments are closed here.