Samen picknicken bij Park Open Amersfoort

Samen picknicken bij Park Open Amersfoort

Na het succes van vorig jaar is ook deze zomer elke derde zondagmiddag van de maand een gratis picknickfestival in het Postzegelpark aan de Leusderweg plaatsvinden. Park Open Amersfoort zorgt voor de Amersfoortse muziek, gezellige sfeer, een springkussen en eten en drinken van locale ondernemers. Pak het picknickmandje maar vast in, want de laatste editie van dit jaar is zondag 20 september.

Park Open Amersfoort is een initiatief van vier vrienden, waarbij mensen uit de buurt en andere belangstellenden kunnen genieten van de vrije zondagmiddag en lekkere muziek, eten en drinken en liefst ook het heerlijke weer. Vorig jaar werd de picknick drie maal georganiseerd in Amersfoort. Woordvoerster Noortje Kloos: “Vooral de relaxte ongedwongen sfeer vinden we erg belangrijk. We kregen veel enthousiaste reacties van de bezoekers, dus ik denk dat we wel kunnen stellen dat we hierin zeker geslaagd zijn en ik weet zeker dat dit nu weer moet lukken!”.

Park Open Amersfoort biedt een podium voor lokaal muziektalent en lokale ondernemers en dit initiatief wordt door Stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort Zuid ondersteund. Noortje: “De droom is om uiteindelijk naar het Randenbroekpark te verhuizen, maar we hopen dit jaar nog vele Amersfoorters te verwelkomen in het mooie Postzegelpark”.

Is mooi weer een voorwaarde voor Park Open? Nee, zeker niet: de eerste editie van dit jaar was een beetje regenachtig, maar dat mocht aan gezelligheid niets afdoen. Als het nodig is, blijven band en bezoekers onder een mooie tent droog en daardoor krijgt het festival ineens de bijzondere sfeer van een huiskamer concert in een park.

Het gratis picknickfestival Park Open Amersfoort vindt plaats in het Postzegelpark op de Leusderweg op elke derde zondag van de zomermaanden: de laatste dit jaar is 20 september. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Meer informatie vindt u op www.parkopenamersfoort.nl en op www.facebook.com/parkopenamersfoort.

Delen
10 september 2015No comments, , ,

Geef een reactie