LSA Bewoners zoekt nieuwe bestuursleden

LSA Bewoners zoekt nieuwe bestuursleden

LSA Bewoners is een vereniging van actieve bewonersgroepen door het hele land die zich inzetten voor hun buurt. Zo runnen bewonersgroepen bijvoorbeeld buurthuizen, lokale fondsen of onmisbare ontmoetingsplekken. Ze werken aan een eerlijke en sociale energietransitie. Sommige bewonersinitiatieven groeien uit tot BewonersBedrijf of WijkBV en creëren mét en vóór buurtbewoners sociale werkplekken in het hart van de gemeenschap.

In deze vereniging van actieve bewoners heeft het bestuur een belangrijke functie. Zij houdt de vereniging op koers, neemt samen met leden beslissingen over de toekomst van de organisatie en zijn belangrijke sparringspartner van het team.

Op de komende Algemene Ledenvergadering van 26 maart 2022 loopt de termijn van twee van de bestuursleden af. Hier vind je het huidige bestuursteam. Met de vacature door het vertrek van een andere bestuurder vorig jaar komen er dus 3 plekken vrij in het bestuur: twee algemeen bestuursleden en een voorzitter.

Lijkt het je leuk om jouw bestuurlijk talent in te zetten voor bewonerskracht in Nederland? Of ken je mensen in jouw omgeving die de perfecte kandidaat zijn?

Hier vind je de vacatures. De uiterste datum om te reageren is 4 januari 2022.

Delen
12 december 2021No comments

Geef een reactie