Doe mee met de ‘Week van de ontmoeting’

Doe mee met de ‘Week van de ontmoeting’

Erbij horen, gezien worden, ontmoeten op de meest simpele manier, iedereen heeft er behoefte aan. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend. Daarom wil de gemeente, door middel van Indebuurt033, extra aandacht geven aan elkaar ontmoeten tijdens de Week van de ontmoeting’.

Van 27 september t/m 6 oktober 2018 willen we alle initiatieven rond ontmoeting in de stad laten bruisen en laten samenwerken, zodat de inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met hun buren, wijkbewoners en stadsgenoten.

Organiseer een ontmoetingsactiviteit

Organiseer jij activiteiten op het gebied van ontmoeten, met jouw bewonersinitiatief of jouw organisatie? Vind jij het belangrijk dat nog meer mensen in Amersfoort elkaar kunnen ontmoeten en dat mensen naar elkaar omzien en elkaar weten te vinden als dat nodig is?

Doe dan mee met de ‘Week van de ontmoeting’ en meld jouw activiteit aan! Dat kan een activiteit zijn die je altijd al organiseert, of een extra activiteit. Ook kun je samenwerken met andere initiatieven en samen iets bedenken.

Wat vragen we van jou?

  • Organiseer een activiteit tijdens de ‘Week van de ontmoeting’ en meld deze aan via de aanmeldknop op de website van
  • Stimuleer je vrijwilligers en bezoekers om iemand mee te nemen naar jouw activiteit. Iemand die nog niet eerder is geweest, iemand die echt baat zou hebben bij contact met anderen, een praatje en wat gezelligheid. Promoot via social media jouw activiteit en de ‘Week van de ontmoeting’.

Wat kun je van de werkgroep verwachten?

  • Promotie van de ’Week van de ontmoeting’ vanaf de maand juni, via social media, posters, flyers en krantenartikelen.
  • Een overzicht van alle activiteiten op de website van Indebuurt033.
  • Ondersteuning bij vragen door de buurtnetwerker van Indebuurt033 in jouw wijk.

Heb je vragen? Neem contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk of loop binnen bij een van de informatiewinkels , bereikbaar via ons algemene nummer 033 – 204 86 77 of kijk op www.indebuurt033.nl.

Dus doe mee met de ‘Week van de ontmoetingop 27 september t/m 6 oktober 2018 en meld je aan via de website.

Laten we alle inwoners van Amersfoort met elkaar verbinden!

Delen
18 juni 2018No comments,
Comments

Comments are closed here.