Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nieuw: Danceparty’s in Nieuwland

Nieuw: Danceparty’s in Nieuwland

De wijk Nieuwland heeft er een nieuw, regelmatig terugkerend, evenement bij. Een aantal muziekliefhebbers van de Oldskool disco, funk & soul, hebben het initiatief genomen om Dance Classics Party’s te organiseren. Ze noemen zich ‘The Positive Force’. Sinds enige tijd zijn de 7-Studio’s van A-Dance gehuisvest in de wijk Nieuwland, op het daarnaast gelegen bedrijventerrein Calveen. Met de komst van die locatie is er eindelijk een geschikte locatie in Amersfoort Noord waar dit soort events kunnen worden gehouden.

De beste disco, funk & soul van de 70’s – 80’s – 90’s en 00’s zal gedraaid worden door DJ’s die hun sporen ruimschoots verdiend hebben als Oldskool DJ en het werken met video-mixen.

Belangrijk is de originele en verrassende muziekkeuze uit de disco-import. Juist pareltjes komen aan bod en en dus niet alleen maar het geijkte repertoire. Je hoort weer de muziek uit de grote discotheken zoals Cartouch, Galaxy, Flora Palace (later werd dit de IT). Deze haalden hun muziek voornamelijk bij de echte importzaken zoals Kareltje Disco Import in Utrecht, Rhythm Import, Boudisque en Attalos. Veel vergeten classics passeren de speakers, gedraaid vanaf vinyl op de enige echte “Wheels Of Steel”, de SL1200. DJ Rico van Groove Inc is de resident DJ, afgewisseld door andere echte Oldskoolers.

De eerste editie is gelijk een knaller, een oudejaarsparty op 29 december om 21:00 en de kaartverkoop gaat via de website www.wegotthefunk.nl. Elke avond heeft een ander thema, dus let op de dresscode.

De volgende staan gepland in 2019, te weten op 30 maart, 29 juni, 28 september en 28 december. Zet ze dus allemaal alvast in je agenda.

Dit project is met steun van het buurtbudget www.onsnieuwland.nl
Dit bericht is een geredigeerde versie van het persbericht van ‘The Positive Force’.

Delen
6 november 2018 / door / in ,
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties