Nieuwe Horizon gaat met bewoners van Amersfoort op Summer Art Journey

Nieuwe Horizon gaat met bewoners van Amersfoort op Summer Art Journey

Coach Atelier Nieuwe Horizon gaat deze zomer acht weken lang op een virtuele reis, waar er acht locaties binnen en buiten Europa worden bezocht, acht avonturen worden beleefd én acht kunstwerken worden gecreëerd. Iedereen die het leuk vindt om te creëren is welkom om mee te gaan. Het ‘campingarrangement’ is gratis, voor het ‘VIP-arrangement’ wordt een kleine vergoeding betaald. Uiteraard is er in het VIP-arrangement meer aandacht voor de individuele persoon(lijke ontwikkeling), waar het camping-arrangement vooral gezellig, leuk en fun is.

Gratis vakantie

Hoewel steeds meer landen op ‘groen’ komen te staan, wachten nog veel mensen met een vakantie boeken omdat ze niet zeker weten of het veilig genoeg is. Ook niet iedereen heeft de middelen om op vakantie te gaan. Voor deze mensen is er nu een virtuele reis: vanuit hun eigen (huis)kamer kunnen reisgenoten deelnemen aan de reis. Via een instructie op video, email en een online wellness omgeving, gaan de reisgenoten aan de slag. Ze houden contact via de Facebook-groep Creative Juice Club, zodat ze elkaars kunst kunnen bewonderen en elkaar aan kunnen moedigen.

Echte kunst

Tijdens deze Summer Art Journey staat de discussie ‘Wat is echte kunst’ centraal. Veel mensen voelen zich geremd om zich kunstzinnig te uiten, omdat het niet perfect is (in hun ogen). Door de Summer Art Journey mee te beleven, leren deelnemers minder te oordelen en meer te genieten van het maken van kunst. Uiteraard is er een tegenspeler, de fictieve Gerard van den Heuvel, die de groep tegenwerkt, omdat hij overtuigd is dat alleen kunst in een museum echte kunst is. Maar aan het einde van de reis, moet hij toch een prijs betalen.

Nieuwe Horizon

Coach Atelier Nieuwe Horizon is opgericht door Sandra Barth. Zij heeft eerder het bedrijvennetwerk Bewust Eemland en de Seats2meet-locatie Peer! op de Amersfoortse kaart gezet. Met het Coach Atelier brengt ze haar ervaring als consultant, (team)coach en amateur kunstenaar bij elkaar en brengt Amersfoort een creatieve, vrolijke noot. Nieuwe Horizon werkt met verschillende locaties in Amersfoort samen en het episch centrum van creativiteitsuitbarstingen bevindt zich boven de poort aan de Workumstraat in Vathorst.

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerden die ook graag mee op reis willen, kunnen kijken op de website: https://sandrabarth.online/ga-mee-op-summer-art-journey/.

Delen
9 juli 2021No comments,
Comments

Comments are closed here.