Nieuwe website en app voor Speelotheek Eemland

Nieuwe website en app voor Speelotheek Eemland

Uit een persbericht van Speelotheek Eemland:

Met trots lanceert Speelotheek Eemland per 15 mei a.s. haar nieuwe website en een bijbehorende app. Daarmee zal voor alle leners, maar ook voor andere belangstellenden zichtbaar zijn welke enorme keuze er is in het aanbod van speelgoed. En voor wie (nog) niet weet wat een speelotheek is: net als bij een bibliotheek leen je bij ons speelgoed dat na maximaal 3 weken (of eerder) weer terug gebracht kan worden en waarna weer nieuw ander speelgoed geleend kan worden. Onze nieuwe website werd mede mogelijk gemaakt door het KF Heijnfonds, het Oranjefonds en de onbetaalbare inzet van onze vrijwilligers.

Net als voor vele andere instellingen was het afgelopen jaar niet eenvoudig. Na het wegvallen van de gemeentelijke subsidie waren we genoodzaakt een kleinere huisvesting te zoeken. Die vonden we in het pand van 033 in actie aan de Liendertseweg 64a. waar we in augustus 2020 naartoe verhuisden.

Met dank aan onze vrijwilligers konden onze leners sinds de Coronacrisis online via een PDF catalogus speelgoed aanvragen. Veel leners maakten hier gebruik van, maar wij realiseerden ons dat dit niet voldoende was en zochten naar nieuwe mogelijkheden om onze leners nog beter van dienst te zijn en nieuwe leners te bereiken.

Op onze nieuwe website vindt u daarom nu alles wat u wilt weten over de Speelotheek Eemland. Bezoekers kunnen handig zoeken in ons assortiment speelgoed, waaronder ook ons buitenspeelgoed en aangepast speelgoed voor kinderen met een beperking. Leners hebben daarnaast toegang tot een mobiele app en online account waarmee ze direct kunnen zien welk speelgoed ze in hun bezit hebben.

Met een lidmaatschap van de Speelotheek leent u elke drie weken nieuw speelgoed (4 stuks) voor maar 48 euro per jaar. Een lidmaatschap van de Speelotheek is verrassend en duurzaam. Bezoek daarom snel onze nieuwe website www.soteemland.nl en ontdek ons. Ook als u zich wilt inzetten als vrijwilliger. We zoeken nieuwe vrijwilligers voor de uitleen, uitbreiding van ons bestuur, maar ook vrijwilligers, die hand- en spandiensten willen verlenen voor bepaalde projecten.

Ter gelegenheid van de lancering van onze website zijn we op zaterdag 15 mei open van 09.00 uur tot 12.30 uur. Ook nu hanteren we nog steeds de coronamaatregelen. Dat er maximaal twee volwassenen (kinderen tot 12 jaar niet meegerekend) tegelijk binnen mogen zijn.

Delen
29 mei 2021No comments
Comments

Comments are closed here.